diumenge, 25 de febrer del 2007

Dia 1: Ja estem a Lanzhou


Després de 24 hores de viatge, amb tres salts, hores d'espera
a l'aeroport i l'anècdota del viatge estem a l'hotel ja instal·lats. Ha estat cansat (no tant com esperàvem) i el Pol ha aguantat els viatges i les esperes com un campió.



Lanzhou ahir ens va rebre amb un sol esplèndid, una temperatura agradable i, això sí, amb la brutícia que ens esperàvem. La carretera d'entrada a la ciutat ens va mostrar una part molt humil i amb la sensació d'haver viatjat enrere en el temps. El primer contacte amb la gent de Lanzhou va ser el sopar i, tot i els problemes de comunicació va ser molt bo i agradable compartir-ho amb els companys de viatge. Després vàrem voltar una estona i vam veure la ciutat engalanada i celebrant encara l'arribada de l'any nou xinés (l'Any del Porc, any de sort pels xinesos).

Avui a les 13h hora de Xina està previst que per fi coneixerem l'Anna. En tenim moltes ganes i fins aquella hora serà un dia llarg. Volem tenir-ho tot a punt per aquella hora i voldríem que fos un moment molt dolç per tots. Nosaltres hi posarem tot de la nostra part i el Pol posarà el que nosaltres no sabem posar.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem molt pero que molt felicos!!!!!!!

Segur que posareu molt de part vostre i evidenment el Pol sera un germa fenomenal!!!!

UN PETO

familia quiles-puig

Anònim ha dit...

Hola, son las 8,40 hora de aquí, teniendo en cuenta la diferencia horaria igual ya a esta hora ya tenéis a la Princesita Ana. Muchos tres besitos para todos. Oscar, Sergio, Hanna, Carolina, Vicente, Katya y yo (Maribel)

Anònim ha dit...

Esteu molt guapos a la arribada al aeroport. El Pol al seu lloc, sabent que el que està fent és molt important. Segur que no l'ho oblidarà. El David també. De la Montse únicament intuïm el bras que surt.

És diumenge al matí a Barcelona, son 3/4 de nou. Suposem que ja teniu l'Anna. Hem somniat amb vosaltres. Fins deprés.


Un petó molt gran per als quatre

Peter i Celia

Unknown ha dit...

Ens alegrem que no hagi sigut un viatge tan pesat i que tot estigui sortint com esperàveu. També ens han dit que el Pol es va portar molt bé tot el viatge i que ja sap jugar amb el Mario Bros i tot!!! Per cert, ahir vam sopar xinès (no com vosaltres, suposo) en honor a que ja estàveu per aquell contrades.
Molts petonssssssss

Guillem i Sílvia

Unknown ha dit...

Hola de nou, no havia llegit el comentari on deiau que a la una hora xinesa ja tindriau l'Anna, ara són les 9h a Terrassa, crec que és la mateixa hora a Barcelona, i per tant són les 16h a Xina, i l'Anna ja és amb vosaltres i també llavors amb nosaltres, benvinguda a la familia i un petó molt fort de part de la tieta i el tiet de Terrassa.

Salut

Tiets.

Anònim ha dit...

Són les 09:30 del diumenge 25. Entenem que la familia Perea Solsona ja està formada per quatre persones... L'ehorabona!!!

L'Ona està amb unes ganes terribles de conèixer a l'Anna, i nosaltres no som menys. O sigui que ara el que heu de fer es tornar ràpid per poder compartir l'alegria tots plegats!

Una abraçada a tots plegats.

Familia Carabasa Teruel.

esquiterell ha dit...

NIHAO amics !!!
Ahhhh són ara les 10.00 am a Mallorca !!! segur que ja estau amb n'Anna !!!! Enhorabona papis !!! Segur que tot ha anat fantàstic !!!!
Una forta aferrada !!!
Agnès, Tomeu, Pau, Lluc i Ona Yanle.

Anònim ha dit...

La nostra enhorabona i molts petons, desde Sallent també seguim el vostre viatge, ens alegrem molt que hagi anat molt bé. Hores d'ara ja sou tot junts, (vaja fa dos dies que la Laura em fa sumar set hores al rellotge per saver que està fent el Pol), moltíssimes felitats!. Fins aviat familia.

Els Sànchez-Baena

Anònim ha dit...

Hola Pol soc la Laura.El otel sembla un restauran xines com el quevam ana.L'Anna ens aura de ensenya a menjar en palillos.Tens molta sort perque tens festa i pots jogua molts dias Pol.com esta l'Anna ara podras jogar molt em ella.La cabana laurem de fer mes gran.Com a cambiat l'hora ara el nostre rellotge posa les 12.era xulu ana em abio Pol? mols petons per tu i per l' Anna

Anònim ha dit...

Hola familia !!!!!!!Ens alegrem moltíssim que tot hagi anat bé.
Ahir èrem amb en Josep i la Marta quan els vau trucar ..quina il.lusió !!!!!!A hores d'ara segur que ja teniu a l'anna amb vosaltres...esperem que tot hagi anat com ho heu somiat !!!
Per cert, quina és l'anècdota del viatge?
Una abraçada dels vostres amics de Girona !!!
Jordi, Mònica, Laura i la Jana

laura ha dit...

Hola Familia!!

Porto tot el cap de setmana pesant en vosaltres i sobretot en el moment que coneixeu a Anna. Un petò molt fort i espero amb molta ansia veure una foto de tots cuatre.
Besitos des de Badalona.

Laura.

Anònim ha dit...

hola pol soc el nil


nil quiles