divendres, 9 de març del 2007

Dia 14: Últim dia a la Xina.






Ja hem arribat a l'últim dia. Hem aprofitat per fer el darrer tràmit al Consolat (recollir el passaport de l'Anna, etc...), fer compres d'última hora i voltar per Beijing. Al final, la Colla del Pla de la Calma, hem anat a sopar plegats.

Hores d'ara ja no ens queda temps per res més. Demà agafarem l’avio (per cert ens hem de llevar molt d'hora) i deixarem enrere aquesta part de món. Deixarem enrere aquest país que ens ha captivat i al que hi pensem tornar, no sabem quan però no volem deixar de tornar-hi.

Hem pogut gaudir de l'estada a Lanzhou, molt menys desenvolupada i occidentalitzada que la capital Beijing, on tot i la massificació, ens hem sentit ben tractats per la seva gent. Ens emportem el record i el sentiment d'haver estat cuidats per les persones amb qui hem tractat, des dels guies, els empleats dels hotels, els taxistes, la gent del mercat de Ya Show,... tothom ha fet que el record d'aquestes ciutats i país sigui alhora dolç i càlid.

Tant l'Anna, com el Pol, com nosaltres estem molt contents de tot el que hem viscut durant aquests dies, i ara ens toca continuar per entrar en la normalitat del dia a dia quotidià. Tot i tenir ganes de iniciar aquesta normalitat, deixem aquest país amb una mica de tristor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola pequeños saltamontes. Posiblemente en estos momentos ya esteis emprendiendo casi el retorno y es cierto que siempre cuando se termina un viaje queda la nostalgia del lugar donde has vivido unos días de tu vida, pero en vuestro caso no solamente lo habeis vivido sino que os traes parte del mismo ya que en un futuro posiblemente no muy lejano esa pequeña tan increible os hara volver y tambien sereis parte de alli.

Buen viaje y hasta muy pronto
besos a todos
luci

Anònim ha dit...

Ostres quina gracia!!! Si el Samuel i jo no es equivoquem, pensem que el hotel es el que varem esta nosaltres.

I ja veiem que vereu estar per "Portal de l'Angel" xines.

un petonet.