dilluns, 5 de març del 2007

Dia 10: El Palau d'Estiu en un dia gèlid





Avui ha estat un dia molt dur. Molt dur físicament. Hem passat molt de fred; el llac del Palau d'Estiu (aquest és el nom pels turistes) està glaçat i com podeu veure a la foto del dia havíem d'anar molt abrigats. Ha estat una visita molt interessant completada pels comentaris i explicacions del nostre guia (ell prefereix dir-ne traductor, etc...), el Mario.

Cada dia anem veient que l'Anna és més terratrèmol i que li agrada córrer i moure's; ens fem un fart de córrer, i sort del Pol, l'Umbert i el Dario que entre els seus jocs també la tenen inclosa. Ells ens ajuden amb l'Anna i el Pol s'ho passa d'allò més bé amb el seu clan.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola familia, es exactament la 1,30 h a.m, estic molt cansat,pero avui les noticies s´han fet esperar. Bé, ja estic al cas de tot.
Petons, abraçades i més.
Bona nit.
Calos, Sílvia, Àlex i Max

Anònim ha dit...

Hola pequeños saltamontes, ya veo que todo sigue adelante y con buen pie.Y me alegra que la peque cada día se vaya adaptando mejor.
Pol como me gusta verte cada día lo que haces. Eres un niño muy responsable y Anna aprenderá muchas cosas tuyas. Te he visto que te ha caído un diente y que el ratoncito pérez te habrá dejado alguna cosa.
Espero que sigaís aguantando bien el frío y que disfruteis mucho de esos paisajes y costumbres tan distintas a lsd que tenemos aquí.
Que tengais un buen día y besos fuertes para todos.
Luci

Anònim ha dit...

Uf Uf Uf!!!! Quins records, a nosaltres aqui ens va ploure moltisssssim, que m'agrada veure els paissatges d'estiu a hivern.
Una cosa? el Mario es un noi que li agrada molt pero que molt xerrar i que tambe xerrar paraules en catala? Segur que si, jajja, a mi em va fodre una bronca d aqui t esperu perque portaban a la Martina amb una blussa sense manigues a 38º.
Be ja us falta poc per venir, tenim moltes ganes de trobaros per aqui Horta amb l'Anna i el Pol.

Un peto molt i molt fort.

Familia Quiles-Puig

Anònim ha dit...

Hola a todos si aún podéis oir y contestar porque no os habéis quedado congelados. Esperemos que no. Ya vemos que esta semana aunque hace más frío parece que estéis todos más integrados.
Cómo va la "ventanita" de Pol?
Procurar no pasar frío (si hace falta vestiros de esquimales) y muchos 3X4. LOS SIETE.

Anònim ha dit...

Nihao a tots quatre !

Ja soc a la feina i no puc deixar de connectar-me per veure com us va.

Jo que soc tan "fredulica" se m'arruga tot quan veig les fotografies, tot i que el sol fa que siguin precioses.

Avui en trobo a faltar dels dos protagonistes de la història que els hi donen més vida encara.

Petons i fins la propera connexió.

Sílvia