diumenge, 4 de març del 2007

Dia 9: El cor de Beijing glaçat





Avui s'ha llevat nevat i nevant a Beijing. Hem tingut la sort de mantenir el grup de Lanzhou i de trobar-nos amb la nostra colla al mateix hotel amb el que l'estada és molt agradable. El Pol té nens amb els que jugar, cosa que fa que tant les visites com les estones mortes siguin molt més portables per ell. D'altra banda nosaltres podem mantenir les relacions iniciades amb la gent de Lanzhou i fer-la petar amb la nostra gent.

Avui hem vist l'Estadi Olímpic que és extraordinari, a més de fer una visita a la fabrica de la seda i una ruta en tricicles pel Hutong. Ha quedat clar que Beijing és una ciutat de contrastos: per un cantó la modernitat dels gratacels i la Vila Olímpica i d'altra la senzillesa i tradició del Hutong (molt més condicionats que la vila rural on varem estar prop de Lanzhou).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Nihao!!!!

Altre vegada mes gracies per aquesta cronica, avui ja la trobaben a faltar.

Que tal per Hutong, amb les bicis? jajaja, a nosaltres tambe ens va ploure.

UN PETO MOLT FORT!!!!

Familia Quiles-Puig

esquiterell ha dit...

NIHAO amics !!!!
Acabam ara d'arribar de passar el cap de setmana vora el mar a Cala Mandia.... aquí ja fa un temps quasi d'estiu.... ja sabeu que teniu una visita pendent a Mallorca.
Ens han encantat les fotos i ens donen molts de bons records.
Donau una forta aferrada de part nostra a n'Anna i en Pol i també als amics Josep, Marta, Clàudia, Oriol, Anna i Mar !!!!
Agnès, Tomeu, Pau, Lluc i Ona Yanle.

Anònim ha dit...

Bona nit família, aquí són quasi tres quarts de nou i l'Àlex ja s'en va a dormir, però abans ha volgut veure el Pol sense la dent i la resta de fotografies d'avui.

Pel que es veu a les fotos, esteu passant en quinze dies el fred que no ha fet aquest hivern aquí. Avui semblava ple juliol (potser massa i tot).

Bé, bona nit o bon dia, ja no ho sé.

Sílvia

Anònim ha dit...

Què ha passat avui? ¿...?

Imaginem que amb aquest fred les idees es congelen perquè tot s'ha de fer en llocs una mica calentets.

Però, abrigadets, no us perdeu Pequín que és una experiència única.

Com va el Pol sense la dent? Suposem que l’aire l'entra més i tindrà una mica més de fred al coll. L’Anna no estarà tant estranyada perquè segurament ja està acostumada al clima rigorós de l`hivern. La tornada, si no canvia, pot ser un salt a la primavera, de cop. Perquè, com podeu veure a la vostra pàgina, aquí fa molt bona temperatura. Ahir diumenge, a Cunit la gent anava a la platja a prendre el sol.

Bona nit! o millor, bon dia!, que aviat us aixecareu.

Ja heu fet el pas de l'Equador. Esteu a prop de la tornada.
Un petonaç

Peter i Celia